Συνεργείο Μοτοσυκλετών

Σας καλωσορίζουμε στο Συνεργείο Μοτοσυκλετών BikeTech, για μια εκτίμηση της μοτοσυκλέτας σας χωρίς δεσμεύσεις , εντελώς δωρεάν.

Αξιολογώντας έναν ενδελεχή και γρήγορο έλεγχο στην μηχανή σας , μπορούμε και είμαστε στη θέση να σας προτείνουμε λύσεις πρακτικές και ουσιαστικές , ώστε να έχετε στα χέρια σας μια μοτοσυκλέτα ασφαλή και αποδοτική.

Διαθέτουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να παρέχουμε τις πιο υψηλές υπηρεσίες επισκευής- συντήρησης και βελτίωσης της μοτοσυκλέτας σας .

Αναλαμβάνουμε όλους τους τύπους μοτοσυκλετών   και σκούτερ.

Θα σας βοηθήσουμε με προτάσεις αναβάθμισης και βελτίωσης όπως και με  λύσεις επισκευής και συντήρησης ώστε να μεταμορφώσετε την μοτοσυκλέτα σας σε μια σταθερή και αποδοτική μηχανή.

Θα λατρέψετε την μοτοσυκλέτα σας μόλις ολοκληρωθεί η εργασία μας .

Το εγγυούμαστε.

Στο Συνεργείο Μοτοσυκλετών BikeTech  μπορείτε  επίσης να βρείτε όλα τα είδη αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, να βελτιώσετε τις αναρτήσεις της μηχανής σας  , να αντικαταστήσετε τα  ελαστικά σας , όπως επίσης και να προβείτε στην αγορά μεταχειρισμένης  μοτοσυκλέτας πάντοτε με δική μας γραπτή εγγύηση διάρκειας τριών (3) μηνών.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα είτε από βλάβη είτε από ατύχημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε επιτόπου. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας στον χώρο μας, χωρίς κόστος.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνουμε την διαδικασία αναγγελίας του συμβάντος και καλύπτουμε όλα τα έξοδα επισκευής της μοτοσυκλέτας σας μέχρι να καταβληθεί η αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας , προσφέρουμε όχημα αντικατάστασης μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς της μοτοσυκλέτας σας.

Είμαστε από τους πιο προτεινόμενους και εξειδικευμένους μηχανικούς  στην περιοχή μας , επειδή ο κόσμος που επιθυμεί ποιότητα και αξιοπιστία μας προτιμά.

Αν και εσείς είστε ένας η μία από αυτούς τηλεφωνήστε μας εδώ 2102920410

Επισκευτείτε μας τώρα να μας γνωρίσετε απο κοντά .

Συνεργείο Μοτοσυκλετών Γαλάτσι,Πωλήσεις Ελαστικών, Πωλήσεις Μοτο
Συνεργείο Μοτοσυκλετών Γαλάτσι